Letní pyžama Luisa Moretti z bambusového vlákna


Představujeme letní novinky 

Také noční prádlo je třeba přizpůsobit teplým letním večerům. Pyžama kratšího střihu s tílkovým vrškem a s šortkami či kraťásky jsou ideální volbou pro přicházející teplé letní období. Proto je čas zahodit vytahané, nepadnoucí či škrábající  trička na spaní a pořídit si luxusní letní pyžámko.  

Pyžama Luisa Moretti jsou vyrobena z kvalitního materiálu - bambusového vlákna, které pohltí případný pot. Jsou nejen prodyšná, ale také lehoučká, aby váš spánek co nejvíce zpříjemňovala.

Přesvědčte se...


Bambusové pyžamo CAMILLA pro ženy



V pyžamu CAMILLA se budete cítit skvěle! Vrchní díl pyžama nátělníkového střihu s jemnou krajkou v horní části společně s kraťásky vytváří perfektní outfit, jak pro domácí lenošení, tak klidný spánek. Elegantní pyžámko CAMILLA si můžete pořídit v barvě krémové, béžové anebo černé. Ženy s citlivou pokožkou jistě ocení antibakteriální vlastnosti bambusového vlákna.



Dámské bambusové pyžamo NICOLE






Žhavou novinkou letošní sezóny je toto překrásné pyžamo nesoucí název NICOLE. Příjemný materiál, kterým je bambusové vlákno dopřeje pokožce tu nejlepší péči. Tílkový vršek zdobí krajkový rozparek v oblasti bříška, který podtrhuje sexy vzhled pyžámka. Na první pohled Vás zaujme hedvábný lesk, lehoučký materiál a luxusní dárkové balení toho pyžama.


 

Dámské 100% bambusové pyžámko SOFIA

  



Luxusní a sexy dvoudílné dámské pyžámko SOFIA v černé barvě rozproudí atmosféru ložnice každé sebevědomé dámy, která si ráda dopřeje luxus a pohodlí zároveň. Pyžámko se svými antibakteriálními vlastnostmi je vhodné pro ženy s citlivou pokožku či alergiemi, takže se můžete cítit pohodlně a sexy zároveň! Tímto sexy kouskem potěšíte nejen sebe, ale také svého partnera, který z vás nespustí oči!

  

Dámské pyžamo VALENTINA ze 100% bambusového vlákna 


 

Říká se, že v jednoduchosti je krása a to platí i u tohoto pyžámka. Dvoudílné pyžamo VALENTINA je zdobeno něžnou krajkou výšivkou v podobě motýla, který dodává pyžámku lehký romantický nádech. K vytouženému pohodlí dopomáhá příjemný materiál, ze kterého je pyžámko vyrobeno. Jemnost a lehkost bambusového pyžámka nyní můžete ocenit i vy!




 

 

 


 



Žádné komentáře:

Okomentovat